Yoga för avslappning i bäckenet

Minska spändhet och värk med enkla övningar

SKRIV UPP DIG PÅ VÄNTELISTAN FÖR ATT BLI INFORMERAD OM NÄR KURSEN GÅR IGEN.

SKRIV UPP DIG

Genom att registrera dig läggs du till min e-postlista och kommer få regelbundna e-postmeddelanden om kurser, övningar och erbjudanden som hjälper dig att rehabilitera din bäckenbotten. Jag tar hand om dina personuppgifter i enlighet med min integritetspolicy och du kan avsluta prenumerationen när som helst.irea

Du kommer att lära dig:

  • Övningar som stretchar musklerna i bäckenet
  • Stressreducerande yogatekniker för att sänka stressnivån och bryta smärtcykeln
  • Andningsövningar för att slappna av i bäckenet
  • Hur du förändrar hållningen i vardagen och skyddar ditt bäcken
  • Verktyg för att på egen hand lindra din bäckensmärta

Den här kursen är för personer med vagina som:

  • Har smärta i bäckenet på grund av överspändhet i musklerna i och kring bäckenet
  • Vill lära sig verktyg för att minska den smärtan

Hej!

Mitt namn är Frida Trönnberg och jag hjälper kvinnor som har problem med bäckenbotten. Jag fick en förlossningsskada när min dotter föddes 2018. Eftersom knipträningen jag fick ordinerad av vården endast gjorde mig sämre (på grund av att jag var överspänd i bäckenbotten) sökte jag mig utanför Sverige och fann andra övningar, som tillsammans med yoga, har gjort mig återställd.
Om du vill lära dig hur jag blev fri från min bäckensmärta och undvika de misstag jag gjorde i början så är den här kursen för dig.

Hej!

Mitt namn är Frida Trönnberg och jag hjälper kvinnor som har problem med bäckenbotten. Jag fick en förlossningsskada när min dotter föddes 2018. Eftersom knipträningen jag fick ordinerad av vården endast gjorde mig sämre (på grund av att jag var överspänd i bäckenbotten) sökte jag mig utanför Sverige och fann andra övningar, som tillsammans med yoga, har gjort mig återställd.
Om du vill lära dig hur jag blev fri från min bäckensmärta och undvika de misstag jag gjorde i början så är den här kursen för dig.

Hej, jag heter Frida

Bli meddelad först av alla när kursen går igenom genom att skriva upp dig på väntelistan nedan.

SKRIV UPP DIG 

Genom att registrera dig läggs du till min e-postlista och kommer få regelbundna e-postmeddelanden om kurser, övningar och erbjudanden som hjälper dig att rehabilitera din bäckenbotten. Vi tar hand om dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy och du kan avsluta prenumerationen när som helst.

© 2020 Helt underliv | Integritetspolicy | Kontakta mig/